Good Day Formula - Rutiineja hyvään päivään

Good Day Formulan missiona on tuottaa korkealaatuisia, ihmisen jokapäiväistä hyvinvointia sekä vastustuskykyä parantavia tuotteita ja rutiineja. Korkealaatuiset Good Day Formula -tuotteet ovat syntyneet modernin tutkimustyön tuloksena, parantamaan ja tukemaan ihmisen luonnollista vastustuskykyä sekä välttämättömien vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäistä saantia. Korkeat laatustandardit täyttävät tuotteemme sisältävät vain turvallisia ja puhtaita raaka-aineita ja on valmistettu farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing) suositusten mukaisesti.

Korkealaatuiset ja turvalliset tuotteet!

Good Day Formulan pääperiaatteena on tarjota korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita, jotka tukevat ihmisen luonnollista vastustuskykyä ja jokapäiväisiä terveellisiä rutiineja. Tuotteidemme valmistuksessa käytetään vain turvallisia raaka-aineita ja ne on valmistettu farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing) suositusten mukaisesti.

Tuotteet suoraan kotiisi kätevästi kausitilauksella!

Good Day Formulan palvelukonseptina on tuotteiden helppo ja vaivaton tilaaminen kausitilauksena. Näin saat tilaamasi vitamiinit ja lisäravinteet kätevästi suoraan kotiisi koko tilausjakson ajaksi. Tilausjakson lähestyessä loppua, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuksen seuraavasta jaksosta. Halutessasi voit myös perua jatkotilauksen asiakaspalvelussamme milloin vain.

Jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi!

Good Day Formula huolehtii asiakastyytyväisyydestä ja panostamme tuotteidemme sekä palvelumme kehittämiseen jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen ja palautamme rahasi. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Close Menu
×