Huipputarjous!
Testaa Good Day Formulan D3-Vitamiini ravintolisää ilman mitään riskiä: saat kolmen kuukauden vitamiinit ilmaiseksi

  • Maksat vain 9,99€ toimituksesta
  • Normaalisti 29,90€ (3kk:n annos)
  • Rajoitettu tarjous vain 500 ensimmäiselle!

GOOD DAY FORMULAN D3-VITAMIINI ON LUONNOLLINEN, TURVALLINEN JA KORKEALAATUINEN RAVINTOLISÄ, JOKA TUKEE HYVINVOINTIASI.

Ainesosat

Miksi valita d3-vitamiini tervetuliaistarjous?

Paranna hyvinvointiasi korkealaatuisella ja sertifioidulla ravintolisällämme. Ravintolisämme ovat todellisia arjen sankareita!

D-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, jota saadaan jonkin verran kalasta, kalaöljystä, kananmunasta ja maitotuotteista. Auringolta suojautumisen takia UVB-säteilystä ei saada tarpeeksi D-vitamiinia kesäkautena.  Good day Formulan D-vitamiinilla takaat seerumin riittävää D-vitamiinipoitoisuutta ( 75–120 nmol/l). D-vitamiinravintolisän käytöllä edistät kalsiumin ja fosforin imeytymistä, jolloin luusto, hampaat ja lihakset pysyvät kunnossa. D-vitamiini parantaa myös immuunijärjestelmän vastustuskykyä. 

Good Day Formulan Ravintolisät ovat korkeaa laatua ja ne on valmistettu farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing) suositusten mukaisesti.

Tutustumisjakson (3 kk) jälkeen saat ravintolisät suoraan kotiisi kätevästi kausitilauksella. Kausitilauksen lähestyessä loppua, lähetämme sinulle vahvistuksen seuraavasta jaksosta. Sinun ei siis tarvitse vaivautua mitenkään.  Kausitilauksen voit perua koska vain asiakaspalvelustamme ja mikäli et ole tyytyväinen, palautamme rahasi!

Miksi valita Good Day Formulan ravintolisät:

Korkealaatuiset ja turvalliset tuotteet!

Good Day Formulan pääperiaatteena on tarjota korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita, jotka tukevat ihmisen luonnollista vastustuskykyä ja jokapäiväisiä terveellisiä rutiineja. Tuotteidemme valmistuksessa käytetään vain turvallisia raaka-aineita ja ne on valmistettu farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing) suositusten mukaisesti.

Tuotteet suoraan kotiisi kätevästi kausitilauksella!

Good Day Formulan palvelukonseptina on tuotteiden helppo ja vaivaton tilaaminen kausitilauksena. Näin saat tilaamasi vitamiinit ja lisäravinteet kätevästi suoraan kotiisi koko tilausjakson ajaksi. Tilausjakson lähestyessä loppua, lähetämme sinulle automaattisesti vahvistuksen seuraavasta jaksosta. Halutessasi voit myös perua jatkotilauksen asiakaspalvelussamme milloin vain.

Jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi!

Good Day Formula huolehtii asiakastyytyväisyydestä ja panostamme tuotteidemme sekä palvelumme kehittämiseen jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen ja palautamme rahasi. Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.

HUIPPUTARJOUS!

Haluaisin saada ilmaisen kolmen kuukauden annoksen Good Day Formulan D3-vitamiinia. Maksan tästä tervetuliaispaketista vain toimituskulut 9,90€.

Tyytyväiset asiakkaamme puhuvat puolestaan

Liikkuva työ ympäri maata ja epäsäännölliset työajat ei aina mahdollista oikein syömistä. Usein tulee nautittua vain pikaruokaa. Good Day Formulan lisäravinteet on hyvä tapa huolehtia tärkeiden vitamiinien päivittäisestä saannista.
Mari, 36
Myyntipäällikkö, Helsinki
Terveelliset ruokatottumukset, liikunta ja lisäravinteet ovat jo lapsesta alkaen kuuluneet terveisiin elämäntapoihini ja vastustuskyvyn ylläpitoon. Rehellisesti sanottuna en edes muista milloin olisin viimeksi sairastanut flunssaa.
Margit, 75
Eläkeläinen, Rauma
Pyrin syömään vitamiineja säännöllisesti, mutta usein niiden ostaminen kuitenkin tuppaa unohtumaan apteekista vanhojen loppuessa. Good Day Formulan kausitilaus toimii hyvänä muistuttajana tuotteiden saapuessa suoraan kotiin.
Lasse, 48
IT-yrittäjä, Espoo

Good Day Formula - Rutiineja hyvään päivään

Tartu nopeasti tarjoukseen koska annamme 3:kk vitaminiinit vain ensimmäiselle 500 ilmaiseksi! (Normaalisti 29,99€)

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

×